Promoție: Internet wireless gratuit de la Vodafone în Focșani!

Vodafone a anunțat luni că a dezvoltat în țară o rețea națională de 80 de zone Wi-Fi, situate în 26 de orașe, în care utilizatorii care dețin terminale cu conectivitate Wi-Fi pot testa promoțional și gratuit serviciile de internet, indiferent de rețeaua în care sunt clienți.

Puncte de conectare Wi-Fi sunt în prezent în Focșani, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanța, Costinești, Făgăraș, Galați, Iași, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Sibiu, Sighișoara, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Târgoviște și Tunari.
“Ne dorim sa fim in permanenta aproape de utilizatori si am decis sa extindem acoperirea teritoriala cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul romanesc, pana la cele mai frecventate zone din tara, in perioada vacantelor de vara. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem sa oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone si de a experimenta variatele aplicatii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde si oricand, prin reteaua noastra de date”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.