Antrenorul de hochei Cristi Munteanu – în ediția din 2012 a Enciclopediei Personalităților din România Who is Who

Cu o tradiție de peste 150 de ani, Enciclopedia Who is Who pune la dispoziție biografiile contemporanilor de succes din 10 țări europene. Personalități de seamă din cele mai diverse domenii, ale căror performanțe și-au găsit recunoașterea pe plan local, național sau internațional, sunt incluse anual în această lucrare de proporții.

Antrenorul de hochei pe gheață Cristi Munteanu este unul dintre oamenii din sportul gălățean care își pune sufletul, munca, încrederea și dorința de schimbare în slujba sănătății, a performanței, a binelui și a frumosului. Cu o carieră de excepție de aproape 20 de ani ca profesor și antrenor, Cristi Munteanu a dat dovadă în permanență de profesionalism, verticalitate, inteligență, măiestrie și afectivitate în creșterea și pregătirea sportivilor.

Angajat al Clubului Dunărea Galați din 2003, Cristi se face remarcat prin sociabilitate și relații de colaborare la nivel național și internațional, participând cu echipele sale de juniori la competiții regionale, naționale sau europene, cum ar fi turneele organizate în Olanda, Anglia, Moldova, Austria și Letonia. Mai mult, Cristi se dovedește a fi atât un bun pedagog și tehnician al echipei, cât și un remarcabil manager al acesteia, fiind deschis inovațiilor și perfecționării.

De-a lungul carierei sale de antrenor, Cristi Munteanu a obținut rezultate notabile care au ajutat la  resuscitarea hocheiului gălățean, iar mai nou, la înființarea unui centru hocheistic la Brăila. Fiind printre puținii antrenori din România selectați pentru a participa la cursuri internaționale de hochei, a acumulat experiență și cunoștințe necesare în acest domeniu. Personalitate complexă, care își pune amprenta pe numele echipe sale, pe emblema acesteia, pe echipamentul sportiv al echipei și programul excepțional de antrenament, venind de la un an la altul cu îmbunătățiri în ceea ce privește pregătirea și imaginea sportivilor, Cristi Munteanu își folosește toate armele pentru a crește viitori campioni și oameni demni.

Cu modestie, antrenorul din Galați mărturisește că nu face decât ceea ce-i place și nimic deosebit pentru a i se oferi onoarea de a fi printre românii remarcabili din paginile Enciclopediei Who is Who. Însă toate realizările sale de până acum, nenumăratele apariții în presa locală, națională și chiar cea de peste ocean dovedesc contrariul, având o carieră frumoasă și o familie minunată. Suntem absolut siguri că reușitele sale ca antrenor și ale echipei Gladiators Dunărea Galați vor fi nenumărate și de acum încolo.

Ediția din 2012 a Enciclopediei Who is Who România va apărea în luna noiembrie. Suntem mândri să-l găsim în cele peste 1000 de pagini și pe Cristi, ca model de conduită, răbdare, și perseverență generației tinere de antrenori și hocheiști.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.