Judecatorul Adrian Neacsu, dupa audierile de la DNA: S-a pus in miscare actiunea penala impotriva mea. DNA a mai reusit suspendarea unui membru CSM

Judecatorul vrâncean Adrian Neacsu a declarat marti, dupa audierile de la DNA, ca s-a pus in miscare actiunea penala impotriva si ca “ceea ce probabil s-a urmarit de la inceput, si anume suspendarea mea din CSM (Consiliul Superior al Magistraturii – n.red.), este pe cale sa se intample, mai e o chestiune de zile, este o simpla formalitate”. “Este o zi buna de bilant pentru DNA, a mai reusit, repet, suspendarea unui membru CSM”, a afirmat judecatorul Neacsu.

“Am dat o declaratie foarte lunga in care am adus explicatiile care mi s-au solicitat. Am cerut, la randul meu, anumite lamuriri. A durat peste o ora declaratia pe care am dat-o. Din pacate, procurorii DNA nu s-au uitat peste aceasta declaratie, nu i-a interesat ceea ce am scris eu acolo si ceea ce le-am atras atentia ca nu este in regula. Aveau, se pare, pregatita o ordonanta de punere in miscare a actiunii penale. S-a pus in miscare actiunea penala impotriva mea, ceea ce inseamna ca din acest moment ceea ce probabil s-a urmarit de la inceput, si anume suspendarea mea din CSM, este pe cale sa se intample, mai e o chestiune de zile, este o simpla formalitate”, a declarat judecatorul Adrian Neacsu dupa audieri.

“Regret profund ca nu s-a gasit astazi o solutie sa se opreasca toate abuzurile din acest dosar”, a declarat Neacsu, precizand ca acuzatiile care i se aduc vizeaza absente nejustificate din sediul CSM. “Deci nu are cum in legatura cu astfel de acuzatii sa fie implicate alte persoane care au calitatea de membri CSM”, a afirmat Neacsu, intrebat daca in dosar este implicat judecatorul CSM Horatius Dumbrava.

“Este vorba de faptul ca pe perioada anului trecut, in urma unei monitorizari indelungi a mea, s-a constatat un numar de absente de la serviciu presupus nejustificate, spun procurorii DNA, absente in urma carora as fi beneficiat de diferite drepturi salariale care se cuvin membrilor CSM. […] Nu exista niciun fel de deconturi si niciun fel de deplasari fictive”, a explicat judecatorul Neacsu.
sursa Hotnews

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.