53 de contribuabili vrânceni luați la puricat de fisc!!! Inspectorii le vor întocmi analize de risc!!!

Cei 53 de vrânceni vor fi selectați, la întâmplare, de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea.„Scrisoarea nu reprezintă decât o atenţionare, şi, prin urmare, contribuabilul nu trebuie să se prezinte la sediul organului de administrare fiscală“, spune conducerea fiscului vrâncean.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea aduce la cunoştinţa contribuabililor administraţi că în urma unui proces de selecţie aleatoriu pot fi supuşi unei analize de risc. „În eventualitatea în care urmare analizei de risc vor fi constatate neconcordanţe între datele raportate şi cele deţinute de administraţia fiscală, contribuabilul va fi încadrat în categoria contribuabililor cu risc, putând face in viitor obiectul unei inspecţii fiscale“, se spune în comunicatul emis de instituția condusă de Marian Lungu.
În perioada următoare contribuabilii pot primi scrisori de înştiinţare care au ca scop de a permite acestora ca până la data unui eventual control să aibă timp să pregătească documentele contabile şi fiscale, precum şi pentru a depune toate declaraţiile restante sau rectificative, după caz, urmând ca la o data ulterioară să primească un aviz de inspecţie fiscală prin care să fie informat în legătură cu obiectivele şi perioada controlului.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea reaminteşte contribuabililor să declare toate achiziţiile si vânzările şi să deducă numai acele sume aferente tranzacţiilor la care au dreptul conform normelor legale. In situaţia în care impozitele şi taxele declarate nu au fost achitate integral, contribuabilii sunt rugaţi să ia măsuri pentru achitarea obligaţiilor de plată.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.