Biblioteca Judeteană invită micii scriitori la cea de a II-a editie a CONCURSUL DE CREAŢIE LITERARĂ “Oana Diana Renea”!

Biblioteca Judeteană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea invită micii cititori să devină scriitori si lansează invitatia de a participa la cea de a II-a editie a Concursului de creaţie literară “Oana Diana Renea”.

Acest concurs este organizat de Biblioteca Judeţeană Vrancea, în memoria poetei Oana Diana Renea, autor de cărţi pentru copii, membru al Uniunii Scriitorilor din România, pentru a stimula creaţia literară în rândul copiilor de vârstă şcolară din clasele I-VIII. Concursul se organizează cu acordul şi sprijinul familiei autoarei – doamna profesoară Afrodita Renea şi domnul profesor Victor Renea.
Vise de Crăciun – tema concursului de anul acesta vine ca o nouă provocare pentru micii scriitori de poezie, din clasele I-VIII, care prin creaţiile lor, îşi pot dezvălui sentimente, amintiri sau gânduri legate de sărbătorile de iarnă.
Participanţii se pot înscrie în concurs cu cel mult trei poezii, până la data de 10 DECEMBRIE iar festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentelor dedicate Crăciunului. Organizatorii recomandă şi solicită participanţilor la concurs să trimită lucrări originale, nepublicate încă.
Le urăm succes tuturor participantilor si îi asteptăm cu lucrări la sediile bibliotecii sau prin poştă la adresa Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 12, cod 620036, localitatea Focşani, judeţul Vrancea având la expeditor doar menţiunea pentru Concursul de creaţie literară “Oana Diana Renea” editia a II-a (numele participantului regăsindu-se în interior pe colţul sigilat al lucrării).
Mai multe amănunte puteti găsi în Regulamentul de desfăsurare al Concursului de creaţie literară “Oana Diana Renea” aflat pe site-ul Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu Vrancea www.bjvrancea.ro, la adresa de email relatii_publice@bjvrancea.ro sau la tel. 0726245817.Multumim cadrelor didactice care s-au implicat la prima editie a concursului în coordonarea si pregătirea elevilor”, ne-a declarat directoarea instituției Teodora Fîntînaru.

La editia de anul trecut au fost peste 100 de participanti ce au fost recompensati cu diplome iar cele sapte premii au fost câstigate de următorii elevi:

Sectiunea poezie
Premiul Special Maria Alexandra Matei, Școala nr. 3;
Premiul 1 – Larisa Rosca, Șc. ”Duiliu Zamfirescu”;
Premiul 2 – Angel Andrei Radu Mălănciou, Șc. ”Duiliu Zamfirescu”;
Premiul 3 – Dănut Dediu, Centrul de zi ”Dănut” – Brosteni;

Sectiunea proză
Premiul 1 Claudia Oprea, Șc. Gimnazială Țifesti;
Premiul 2 Adriana Vasiliu, Centrul de zi ”Dănut” – Brosteni;
Premiul 3 – Eliza Lădaru, Șc. Gimnazială Boghesti.
sursa http://evenimentefocsani.blogspot.ro/2013/11/concursul-de-creatie-literara-oana.html

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.