De 1 decembrie, Nuți dă șprițanul iar Nini și Laur servesc la fasole cu cârnați

***** După exemplul familiei prezidențiale, Elena Udrea, știți cu toții despre cine-i vorba, a anunțat că vrea să cumpere o suprafață de 80 de hectare de vie. Aflând de tranzacție, Traian Băsescu a declarat că, personal, el ar fi preferat o livadă cu pruni, însă și rachiul de boască merge, la o adică, dacă-l bei cu cineva de care-ți place.
***** De 1 decembrie, liberalii focșăneni s-au întors la vechile tradiții. Conform unui vechi obicei, datând timpuri imemoriale de mult uitate de USL, cam de pe la ultima campanie electorală, Nini Săpunaru și Laurențiu Țigăeru au hotăt să serevească focșănenilor porții de fasole cu cârnați. Ca să mai uite de promisiunile electorale care li se aud ghiorțăind în stomacuri. Darnici din fire, inițial, Nini și Laurențiu au vrut să-și trateze electoratul și cu cefe de porc. Din păcate n-au avut de unde, dat fiind că au renunțat la ele de când au intrat la cură de slăbire.
***** Mai mulți primari și președinți de Consilii Județene s-au scandalizat când au aflat că li se vor mări lefurile cu un procent de30%. Asta în condițiile în care reprezentanții Guvernului au declarat că nu sunt bani și pentru majorarea salariilor profesorilor, medicilor și a celorlalte categorii de bugetari. Ei au amenințat cu proteste de stradă și greve. S-au calmat abia când Liviu Dragnea și Victor Ponta le-au dat asigurări că odată ce vor primi salarii mai mari nu vor fi obligați să renunțe la șpăgi șipara’ndărături.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.