Forţa Civică Vrancea merge pe mâna lui MRU la alegerile prezidenţiale!

O delegaţie din judeţul Vrancea, condusă de preşedintele organizaţiei – Sorin Hornea, a participat ieri la Consiliul Naţional Extraordinar FORŢA CIVICĂ ce s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Cu această ocazie preşedintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost desemnat candidatul partidului FORŢA CIVICĂ, la alegerile prezidenţiale de anul viitor.
„A fost un eveniment foarte important pentru noi deoarece cu această ocazie preşedintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu, a devenit în mod oficial, candidatul Forţa Civică la alegerile prezidenţiale de anul viitor prin votul Consiliului Naţional. De asemenea cu această ocazie am demonstrat forţa partidului nostru prin numărul mare de participanţi la acest Consiliu Naţional. Sala Al. I. Cuza a Palatului Parlamentului a fost plină, nu au existat locuri libere, peste 1.000 de oameni fiind prezenţi. Organizaţia Forţa Civică Vrancea se află în plin proces de reorganizare şi ne dorim să fim marea surpriză a alegerilor prezidenţiale şi parlamentare ce urmează”, a declarat Sorin Hornea, preşedintele organizaţiei Vrancea a partidului FORŢA CIVICĂ.
La evenimentul de desemnare a candidatului care intră, anul viitor, în cursa pentru Palatul Cotroceni, au participat preşedintele PMP, Eugen Tomac – preşedinte Partidul Ecologist Român – Dănuţ Pop, vicepreşedintele PDL – Radu F. Alexandru, Károly Borbély – UDMR şi europarlamentarul Cristian Preda, care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura lui Mihai Răzvan Ungureanu la funcţia de preşedinte al României.
„Nu-mi este uşor să primesc această responsabilitate, însă alături de partidul Forţa Civică şi celelalte formaţiuni politice care ne sunt alături, această sarcină devine una uşoară. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine. Am ştiut de la bun început ce înseamnă să clădeşti un partid alături de alţi oameni. Această responsabilitate a mea este deopotrivă a colegilor mei de partid. Cred că un candidat la funcţia prezidenţială se construieşte şi se câştigă pe votul majorităţii absolute a cetăţenilor oneşti”, a declarat preşedintele Forţa Civică – Mihai Răzvan Ungureanu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.