Filimon sare la gâtul lui Bacinschi în cazul Cîrcei!

Liderul tinerilor din PD-L Vrancea Ionuț Filimon îl atacă dur, într-un comunicat de presă, pe primarul Focșaniului Decebal Bacinschi, pe care îl acuyă că vrea să o mituiască pe văduva lui Emil Cîrcei, focșăneanul care a murit după ce a căzut într-o groapă săpată de firmele care executau reabilitarea conductelor Enet. Vă prezentăm mai jos comunicatul de presă.
„Ca cetățean al acestui oraș mă declar indignat și scârbit de cinismul primarului Decebal Bacinschi care s-a dezumanizat într-atât de mult, încât a ajuns să echivaleze în bani viața unui om.
În timp ce Parchetul, ITM-ul și celelalte instituții de anchetă tergiversează cercetările în cazul morții focșăneanului Emil Cârcei, care și-a pierdut viața într-un șanț neprotejat, Bacinschi încearcă să-și cumpere liniștea de sărbători oferindu-i mită văduvei. În loc să ceară să se facă dreptate și să ceară autorităților statului să grăbească ancheta pentru a-i trage la răspundere pe vinovați, Bacinschi profită de o femeie în vârstă, lipsită de sprijin și încearcă să-i cumpere tăcerea.
Acest lucru, demonstrează cât de puțin valorează viața unui focșănean în ochii unui primar PSD: mult mai puțin decât un contract încheiat cu firmele clientelei de partid, Elsaco Electronic SRL Botoşani, SC Branpis SRL Bacău, Sicor Bucureşti şi Arena Com Focşani, din cauza cărora a murit Emil Cârcei.
Drept care, solicităm, ca cetățean al municipiului Focșani, rezilierea de urgență a contractelor cu firmele incriminate, din a căror neglijență a murit un om și demisia de urgență a lui Decebal Bacinschi.
Un individ lipsit de inimă și de conștiință, care își regăsește calitățile umane o dată la patru ani, când are nevoie de voturi, nu poate fi liderul unei comunități precum Focșaniul“, afirmă Ionuț Filimon, care semnează comunicatul „focșănean scârbit de lipsa de omenie a primarului Decebal Bacinschi“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.