Petrecere de Ignat în Piața Unirii!!! Premiu un Porc, de Ziua Porcului Ignat!!!!

Vineri, 20 decembrie 2013, Premium Porc Group serbează Ignatul, organizând o petrecere publică în Piața Unirii din municipiul Focşani.Petrecerea va începe dimineaţă, în jurul orei 10.00 cu pârlitul porcului, aşa cum face orice gospodar în ziua de Ignat. După acest moment, Premium Porc Group va pregăti cea mai mare Pomana Porcului din ţară într-un ceaun de 1.000 litri, făurit manual de către vestitul meşter Tortică. Vor fi pregătite şi 500 de porţii de fasole fiartă şi mămăliguţă.

Toţi vrâncenii sunt invitaţi, începând cu ora 16:00, să guste din bucatele preparate şi să se bucure de muzică, alături de Ansamblul Folcloric ”Ţara Vrancei”! Va fi Pomana Porcului din belşug ca doar unul e Ignatul! Și, pentru că în prag de sărbători se fac daruri, de Ignat, Premium Porc Group oferă trei jumătăți de porc câștigătorilor concursului ”Odă Porcului”! Este un concurs care vă provoacă să fiți creativi! Compuneți un catren original dedicat Zilei Porcului și aveți șansa să plecați acasă cu o jumătate de porc – să vă ajungă până la anul.
Te aşteptăm şi nu uita: oriunde ai umbla haihui, pasăre ca porcu nu-i! Nici petrecere ca cea de Ziua Porcului Ignat nu se mai organizează nicăieri în România!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.