Rezultate excelente la olimpiada de geografie TERRA!!!

* Alexandru MICU – clasa a VII-a Colegiul Național Unirea, pregătit de prof. Octavian DRAGOMIR a reușit să obțină punctajul maxim (100 puncte) * Contestațiile pot fi depuse astăzi, între orele 10.00-12.00, la secretariatul Școlii Ștefan cel Mare din Focșani *

Alexandru Micu, de la Colegiul Național Unirea Focșani, a obținut maximum de puncte, Andrei Stelian Anghel, de la Școala Ion Basgan din Focșani, a obținut 98 de puncte, la fel ca și Tudor Diaconu, de la Școala Ștefan cel Mare Focșani. 96 de puncte a obținut Radu Rarinca, de la Colegiul Cuza din Focșani iar 95 de puncte Viviana Grosu (CNU) și Nicolae Săcrieru (Școala Ștefan cel Mare), toți cei menționați fiind astfel calificați la etapa națională a concursului.
La clasa a VI-a, Elena Tecu – Școala Anghel Salingny Focșani, și Andrei Sebastian Lefter – Școala Alexandru Vlahuță Gugești, au obținut câte 98 de puncte. Ei au fost urmați în clasament de Robert Vîlcu – Școala Gimnazială Jariștea cu 94 de puncte, Andrei Ștefan Istudor – Școala Ion Basgan Focșani cu 92 de puncte, și Ștefania Manolache – Școala Gimnazială Movilița cu 91 de puncte.
La clasa a V-a primele două locuri au fost ocupate de Alexandru Ariton – 91 puncte și fratele său geamăn Adrian Artion – 89 puncte elevi ai Școlii Gimnaziale „Ion Basgan“.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.