Dispensarul Sud transformat de primărie în centru de vaccinare anti-Covid!

*Primarul Focșaniului, Cristi MISĂILĂ, a prezentat ieri noul centru de vaccinare anti-Covid * Acesta este în incinta dispensarului medical din cartierul SUD *

„Centrul a fost amenajat de Primăria Municipiului Focșani și Direcția de Asistență Socială Focșani, care are de altfel și responsabilitatea în ceea ce privește asigurarea resursei umane necesare, precum și administrarea din punct de vedere logistic, astfel încât procesul de vaccinare să se desfășoare în cele mai bune condiții. Dispensarul din Sud a fost reabilitat și dotat de Primăria Municipiului Focșani pe parcursul anului 2020. Reabilitarea și dotarea Dispensarului Sud, dar și a curții acestuia, a reprezentat o investiție de aproximativ 1,1 milioane lei“, a declarat primarul Cristi MISĂILĂ.

Programul de lucru al Centrului este de luni până duminică, de la ora 8.00 până la ora 20.00. În prezent, numărul maxim de vaccinări pe zi este de 60, în prima zi înscriindu-se 56 de focșăneni. Facem precizarea că imunizarea se face cu Vaccinul AstraZeneca, recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 de ani. În momentul de față, în cadrul Centrului sunt 4 medici, 4 asistenți și 4 registratori, cu care au fost încheiate contracte de prestări servicii pe perioada campaniei de vaccinare. În ultimele zile însă, alti 6 doctori și 55 de asistenți au depus cereri pentru colaborare cu Centrul de vaccinare, în afara programului lor de lucru și în funcție de disponibilitate.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.