Serviciu nou la Biblioteca Judeţeană – Înscriere online!

* În Anul utilizatorului de bibliotecă în județul Vrancea, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” vine în întâmpinarea potențialilor beneficiari cu un nou serviciu: înscriere gratuită online *

Înscrierea online se poate realiza de către orice persoană, din municipiul Focșani sau din județul Vrancea, care dorește să devină utilizator al serviciilor oferite de biblioteca noastră. Practic vă puteți înscrie gratuit la orice secție a bibliotecii.

Devenind utilizator al bibliotecii, puteți beneficia de toate serviciile: împrumutul de documente la domiciliu, consultare la sala de lectură, împrumut interbibliotecar, participare la diferite cluburi și ateliere organizate în Bibliotecă.

Modalitatea de creare a contului:

  1. Intrați pe www.bjvrancea.ro  – Secțiunea Catalog online.
  2. Apăsați butonul Creare cont.
  3. Completați câmpurile necesare din formular și trimiteți-l.
  4. Dacă vă apare mesajul „Cod personal indicat deja există”, înseamnă că aveți deja o înscriere în baza noastră de date și nu trebuie decât să vă actualizăm datele de contact.
  5. Veți primi un mail de confirmare.
  6. Mergeți în locația selectată pentru ridicarea permisului, semnați contractul de împrumut și obțineți permisul/cardul de intrare la bibliotecă, care este gratuit și netransmisibil.

„Suntem bucuroși să împărtășim cu dumneavoastră, comunitatea vrânceană, seria de activități dedicate profesiei noastre, bibliotecii, bibliotecarului şi  utilizatorului de bibliotecă, desfășurate cu prilejul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor Publice (19 – 24 aprilie 2021) și al Zilei Naționale a Bibliotecarului din România (23 aprilie 2021) – pentru detalii, vă invităm să urmăriţi site-ul nostru https://bjvrancea.ro/ şi pagina oficială de facebook a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea https://www.facebook.com/bjvrancea“, se spune în comunicatul de presă emis de instituție.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.