Evaluarea Națională 2022: au fost afișate rezultate finale!!!

* Joi au fost publicate rezultatele finale, după contestații, obținute de elevi la examenul din acest an al Evaluării Naționale * http://evaluare.edu.ro/Evaluare/CandFromJudIAD.aspx?Jud=41&Poz=0&PageN=1 * În perioada 4 – 11 iulie elevii pot completa fișa cu opțiuni pentru liceu * Pe 14 iulie va avea loc repartizarea computerizată iar absolveții claselor a VIII-a vor afla la ce liceu vor merge *

2.038 de elevi vrânceni care au terminat clasa a VIII-a și au participat la examenul de evaluare Națională din acest an, au media minim 5. de remarcat faptul că primii picați au avut media de 4,97, înregistrându-se 9 astfel de cazuri la care se mai pot adăuga 14 situații în care nota a fost 4,95!

La celălalt pol, al premianților, numărul celor care au obținut nota 10 a fost neschimbat, 6 candidați fiind notați maxim.Și aici sunt 7 cazuri în care nota a oscilat între 9,90 și 9,97!

Elevii și părinții lor trebuie să fie atenți la cum completează fișa cu opțiunile pentru liceu, în ordinea dorită, fiind nevoie de a înscrie codurile corecte aferente liceelor și specializărilor dorite!!!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.