Miting AUR în Piața Unirii din Focșani!

* George SIMION, președintele AUR a participat la protestul de la Focșani *

Președintele AUR, George SIMION a fost prezent astăzi la Focșani unde a participat la mitingul de protest al membrilor și simpatizanților partidului său. Manifestația la care au participat câteva sute de persoane a avut ca punct final Piața Unirii din municipiu, mai exact clădirea Prefecturii Vrancea. Lozinca strigată de cei care s-au alăturat protestului a fost „PSD-PNL aceeași mizerie“. „Dintr-un județ bogat care ar trebui să fie mândria țării Vrancea a ajuns în genunchi iar majoritatea locuitorilor sunt plecați în Italia, în Spania, peste tot unde și-au găsit un loc de muncă. PSD și PNL au arătat tuturor cine sunt, s-au coalizat la guvernare așa zisa stângă cu așa zisa dreaptă. Chiar în halul ăsta am ajuns? Cât o să-i mai răbdăm? Vreau să le mulțumesc din suflet celor care au făcut efortul de a fi la mitingul din București de duminica trecută“, le-a spus George SIMION manifestanților prezenți în Piața Unirii din Focșani.

„Dacă aveți îndoieli cu privire la seriozitatea actualei guvernări, dacă apreciați că nu se pune accent pe protejarea intereselor populației și dacă nu sunteți atât de bogați încât să nu vă pese de creșterea prețurilor, vă aștept la protestul de duminică, ora 14, în fața Prefecturii din Focșani“, a transmis încă de vineri deputatul AUR de Vrancea George BADIU.

Pe lângă Focșani membri şi simpatizanţi ai AUR s-au adunat, duminică, în mai multe oraşe din ţară printre care Constanța, Bistrița, Buzău, Brașov, Sibiu, Vaslui, Giurgiu, Satu Mare pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvern în ultima perioadă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.