„Bani din cer“ la Teatrul Municipal!

* Consiliul Județean Vrancea, prin Centrul Cultural Vrancea, organizează peste o lună, în ziua de duminică, 27 noiembrie 2022, la ora 19.00, spectacolul de teatru ”Bani din cer”, pus în scenă de Teatrul de Comedie la Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia” din Focșani *

Piesa regizată de Horațiu Mălăele, în scenografia lui Puiu Antemir, aparține dramaturgului englez Ray Cooney. Actori: Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Dragoș Huluba, Delia Nartea, Marius Drogeanu, Liviu Pintileasa și Șerban Georgevici.

Bani din cer” răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogăţeşti material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual, pentru a uita cine eşti? În această comedie întâlnim tipologii umane obişnuite puse într-o situaţie neprevăzută, plină de înţeles. ”Bani din cer” este încă o dovadă că râsul poate trezi conștiințe.

Biletele sunt gratuite, iar intrarea la spectacol se face doar cu rezervarea locurilor la Centrul Cultural Vrancea, începând cu data de 14 noiembrie 2022, la telefon 0237/210.213, de luni până vineri, între orele 09.00-14.00.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.