Ministrul RAFILA „operează“ Spitalul Județean!

* O echipă de control a Ministerului Sănătății se va deplasa în Vrancea pentru a verifica activitatea Spitalului județean Sf. PANTELIMON din Focșani după ce o tânără de 17 ani a murit în chinuri din cauza complicațiilor survenite în urma unei operații de cezariană *

Informația a fost făcută publică chiar de ministrul Sănătății, dr. Alexandru RAFILA care a fost invitat la conferința de alegeri a organizației PSD Vrancea. „Trebuie să vedem exact ce se întâmplă la Spitalul Județean deoarece au fost incidente. Este o problemă de funcționalitate între managementul instituției și medici. Este clar că ceva nu merge și trebuie să facem ca furnizarea de servicii medicale de calitate să funcționeze“, a declarat ministrul Sănătății. Demn de menționat este faptul că echipa de la Ministerul Sănătății vine când a mai rămas mai puțin de o lună până la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani.

În urma decesului tinerei de 17 ani trei medici de la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani sunt cercetați iar procurorii au dispus percheziții la instituția sanitară dar și la locuințele medicilor care au tratat-o pe adolescentă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.