Trei vrânceni au alergat maratonul de la FLORENȚA!

* Trei alergători vrânceni au luat duminică startul la cea de-a 38-a ediție a competiției de maraton organizate la Florența, Italia. Cei trei sunt Lucian Ionel TRUFIN, Lucian George SÂRBU și Adrian LOVIN, numătul total al participanților depășind cifra de 7.000 *

Toți cei trei vrânceni sunt veterani ai competițiilor de acest tip ei alergând toți cei 42 kilometri și 195 metri pe un traseu ce a inclus Cathedral Square, Piazza della Signoria, Ponte Vecchio înainte de finalul din Piazza Duomo cu timpii Adrian LOVIN 3:26, Lucian Ionel TRUFIN 4:42, Lucian George SÂRBU 4:58. Dintre participanți doar 6.283 de alergători au terminat cursa în timpul maxim de 6 ore. Unul dintre cei trei – Lucian Ionel TRUFIN este președintele asociației Vrancea Montană și membru al echipei SALVAMONT Vrancea . Datorită pasiunii pentru acest sport a înființat ONG-ul Vrancea Montană cu care a și organizat concursul de alergare Vrancea Montană Run.

„Eu sunt la al 15 lea maraton. Am alergat cu tricoul de la Vrancea Montană Run deoarece în septembrie, când a avut loc prima cursă de alergare montană din Vrancea nu am putut, fiind în echipa organizatoare. Ne propunem să organizăm și anul viitor o cursă montană în Vrancea, cu un traseu și mai spectaculos. Vom continua antrenamentele in Crângul Petrești, chiar daca a venit anotimpul rece, în vederea participării in martie 2023 la Maratonul de la Roma. Deja s-a conturat un grup de alergători in Focșani, grup ce se întâlnește în fiecare sâmbătă și duminică dimineața. Cei interesați de mișcare, sunt invitați să ni se alăture. Pot găsi informații mai multe pe grupul de FB Alergare in Focșani și Crângul Petrești“, ne-a spus Lucian Ionel TRUFIN.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.