Concert de Crăciun Paula SELING la Focșani!

* Concertul va avea loc pe 17 decembrie, ora 20.00 la Ateneul Popular Mr. Gheorghe PASTIA * Prețul biletelor este cuprins între 94,95 lei pentru locuri categoria A – Earlybid și 124,95 lei pentru categoria VIP – Earlybid * Pentru locurile VIP- Earlybid mai sunt doar 11 bilete disponibile! * organizatorii oferă 2 bilete gratuite pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com *

Concertul “Colindăm, Colindăm” al Paulei SELING va fi o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile și de a reasculta cântece de suflet, pline de emoție, de bucurie, pozitivitate și ritm. 
Simte atmosfera sărbătorilor de iarnă! Crăciunul vine cu fericiri, cu nostalgie, cu un strop de liniște și cu bucuria de a fi alături de oamenii dragi.

Ce poate fi mai plăcut în perioada Sărbătorilor decât să întrerupi nebunia pregătirilor cu o binemeritată pauză? Și ce poate fi mai relaxant și mai potrivit în această perioadă decât un concert de colinde? 

După un an greu avem nevoie cu toții de o resetare și de un fragment de alinare! Așa se face că Paula SELING v-a pregătit un spectacol de suflet, un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun și piese celebre. 

bilete: https://bilete.sublime.ro/bilete-focsani-paula-seling-colindam-colindam-ora-20-00-79959/?fbclid=IwAR2NffNKTODKfyGnCYRcjF6wtF7e-N6bnnAtVtqFTCaCxVXrpry0Zh0RYgM sau aici

https://m.iabilet.ro/bilete-focsani-paula-seling-colindam-colindam-ora-20-00-79959/

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.