DGASPC Vrancea locul III la nivel național

Astăzi, la nivelul Senatului României, în contextul sărbătoririi Zilei Internaționala a Persoanei cu Dizabilități, Consiliul de Monitorizare pentru Implementarea Convenției Internaționale privind Respectarea Drepturilor Persoanelor cu Dizabiltăți a poziționat DGASPC Vrancea pe locul III la nivel național cu privire la activitatea de dezinstituționalizare, atât a copilului, cât și a adultului cu dizabilități, pentru perioada 2020, 2021, 2022.

„Cele două distincții ne onorează și ne obligă, în egală măsură, să depunem toate eforturile pentru ca beneficiarilor noștri să le asigurăm inclusiv dreptul la o viață independentă!

Doar cu sprijinul comunităților și a factorilor de decizie implicați în activitatea de asistență socială, atât de la nivel local, cât și central, vom putea asigura cadrul necesar pentru realizarea dezideratului privind dezinstituținalizarea, deziderat asumat de România, prin PNRR, pentru următorii opt ani.

Distincțiile primite astăzi sunt rezultatul muncii întregului colectiv al DGASPC Vrancea, cărora le adresăm sincere mulțumiri și le dorim succes pe mai departe, bazându-ne în continuare pe profesionalismul și devotamentul lor!

De asemenea, mulțumim beneficiarilor noștri, reprezentați la acest eveniment de către tânărul și inimosul Andrei Blăgan care certifică exemplele de succes ce vizează dezinstituținalizarea și dreptul la o viață demnă și asumată!“, se spune ]n comunicarea DGASPC Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.