Zăpada a făcut ziua de ieri grea pentru populația din Vidra!

* Tractorul cu lamă al primăriei Vidra fost scos pe teren și a acționat înaintea microbuzului școlar care a  transportat copiii din Viișoara, Ruget, Tichiriș, Scafari reușind să ajungă să facă pârtie și spre biserica Viișoara * Chiar dacă s-a circulat în condiții de iarnă microbuzele școlare și au făcut cursele *

 De asemenea tot ieri, în centru civic al comunei Vidra, a viscolul a doborât un stâlp de lemn de telefonie care, din fericire,  nu deservea și rețeaua de electricitate. Primăria Vidra a trimis la fața locului membri ai Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență și un polițist comunitar pentru o eventuală acordare prim ajutor și  deblocare circulație. În urma incidentului nu au fost victime nici pagube materiale însemnate.

Potrivit primarului comunei la Viișoara transportul unei persoane decedate din cătun către biserică s-a făcut în condiții foarte grele, fiind nevoie și de implicarea consilierului local care a împrăștiat material antiderapant pe rampa de pe str. Cezar Cherciu. De asemenea intervenția a fost ușurată și de tractorul primăriei, utilajele acționând în toate satele. „Ne pare rău pentru disconfort dar poate că se mai adună ceva apă în sol astfel încât sursele noastre de apă să se mențină la același volum ! Legat de apă fac un apel la simțul civic și responsabilitatea fiecăruia dintre noi pentru rezolvarea problemelor de la Serviciul Apă Calan Vidra! Este nevoie ca toate persoanele care folosesc apă din sistemul public, să verifice apometrele, să declare orice branșare necontorizată. De asemenea trebuie să fie anunțate pierderile sau defecțiunile“, spune primarul comunei Vidra Silviu PINTILIE.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.