Ziua Națională a Lecturii la Biblioteca Județeană

* Cu prilejul Zilei Naționale a Lecturii, Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, organizează o serie de evenimente importante pentru pasionații și iubitorii de carte *

Astăzi, la sediul Bibliotecii Județene de pe str. Mihail Kogălniceanu nr. 13, a avut loc lansarea unui nou serviciu de bibliotecă, bazat pe tehnologie modernă: Stația de autoîmprumut, o investiție importantă realizată de Consiliul Județean Vrancea, prin care va fi optimizat împrumutul de carte la domiciliu, spre bucuria iubitorilor de lectură. Condiția necesară pentru a putea utiliza acest echipament este deținerea unui permis tip card, care se obține GRATUIT de la Biroul de înscriere.

BENEFICIUL utilizării acestui echipament îl constituie rapiditatea accesului la informații și, implicit, oferirea unui NOU serviciu de bibliotecă bazat pe tehnologia de ultimă generație, prin care utilizatorii pot încărca și descărca singuri cărțile pe care și le doresc.

Tot în cadrul evenimentelor de astăzi, a avut loc Gala cititorului, prin care biblioteca i-a premiat pe cei mai fideli cititori ai anului 2022, în prezența oficialităților, partenerilor și colaboratorilor de suflet, bibliotecarilor, profesorilor, scriitorilor, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ din municipiu, părinți, elevi, cititori de toate vârstele.

La evenimentele de astăzi, care au avut loc la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, Consiliul Județean Vrancea a fost reprezentat de consilierul județean Claudiu Matei, care a transmis mesajul președintelui Cătălin Toma, de susținere și promovare a lecturii în rândul tinerilor, și nu numai.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.