„Green Week 2012” – “Imaginează-ţi o lume fără apă” organizat de Consiliul Judeţean Vrancea

* Consiliul Judeţean Vrancea, în urma aplicaţiei transmise în data de 15 martie 2012, a fost acceptat să organizeze în perioada 22-25 mai, în colaborare cu Comisia Europeană, prin Direcţia Generală pentru Mediul Înconjurător, evenimentul satelit „Green Week”- „Imaginează-ţi o lume fără apă” * Ediţia Green Week 2012 cuprinde şi o serie de evenimente “satelit” organizate la nivel local şi regional, în perioada 22-25 mai *

Administraţia publică judeţeană va organiza o expoziţie de pictură la care au fost invitaţi să participe elevi ai liceelor din judeţul Vrancea.
Evaluarea lucrărilor se va face de către un juriu specializat, iar în perioada 22-25 mai 2012, picturile vor fi expuse publicului larg la Galeriile de Artă din municipiul Focşani.
Toţi elevii înscrişi în competiţie vor primi diplome de participare, iar câştigătorii vor fi recompensaţi de către organizatori cu premii în bani.
Comisia Europeană, Direcţia Generală pentru Mediul Înconjurător (DG Environment), organizează Green Week, una dintre cele mai mari manifestări la nivel european în domeniul politicilor de mediu. În acest an, tema generală este “APA”.
Scopul acestor evenimente satelit este de a creşte gradul de conştientizare a publicului larg în legătură cu apa. Această resursă valoroasă trebuie să fie utilizată în mod corespunzător şi cu moderaţie, evitându-se totodată poluarea râurilor, mărilor şi oceanelor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.