๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐ญฬฆ๐š๐ซ๐ž ๐๐ž ๐ฉ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐Ÿ“๐ŸŽ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐จ๐š๐ง๐ž ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ข ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐๐จ๐ฎ๐šฬ† ๐๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ซ๐ข ๐ฃ๐ฎ๐๐ž๐ญฬฆ๐ž๐ง๐ž!

Preศ™edintele Consiliului Judeศ›ean Vrancea, Cฤƒtฤƒlin TOMA, a semnat astฤƒzi la Ministerul Dezvoltฤƒrii, Lucrฤƒrilor Publice ลŸi Administraลฃiei, รฎmpreunฤƒ cu ministrul Adrian-Ioan VEศ˜TEA, douฤƒ contracte de finanศ›are importante pentru modernizarea drumurilor judeศ›ene, รฎn cadrul Programului Naศ›ional de Investiลฃii โ€Anghel Salignyโ€.

Consiliul Judeศ›ean Vrancea a obศ›inut finanศ›are pentru proiectul de modernizare a ๐ƒ๐‰ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’๐† ๐ฉ๐ž ๐ฌ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐š๐ซ๐ž๐ฅ๐ž ๐‘๐šฬ†๐๐ฎ๐ฅ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข-๐๐ข๐ฅ๐ข๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข, ๐’๐ฎ๐ซ๐š๐ข๐š-๐๐จ๐ญฬฆ๐šฬ‚๐ซ๐ฅ๐šฬ†๐ฎ ๐ฌฬฆ๐ข ๐ขฬ‚๐ง ๐ข๐ง๐ญ๐ซ๐š๐ฏ๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ฎ๐ฅ ๐ฌ๐š๐ญ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐๐จ๐ญฬฆ๐šฬ‚๐ซ๐ฅ๐šฬ†๐ฎ. Drumul judeศ›ean va fi reabilitat ศ™i modernizat pe o lungime totalฤƒ de 8,35 km, valoarea finanศ›ฤƒrii fiind de 32.260.707 lei. Durata de realizare a investiศ›iei este de 2 ani, plus 5 ani garanลฃia de bunฤƒ execuลฃie a lucrฤƒrilor.
Al doilea contract de finanศ›are pe care l-am semnat astฤƒzi este pentru modernizarea ๐ƒ๐‰ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ’ ๐ƒ ๐ฌ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ ๐’๐ฎ๐ซ๐š๐ข๐š โ€“ ๐•๐ฎ๐ฅ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ฎ ๐ฌฬฆ๐ข ๐ฌ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ ๐Œ๐š๐ฅ๐ฎ๐ซ๐ข โ€“ ๐Œ๐š๐ฅ๐ฎ๐ซ๐ข, pe o lungime totalฤƒ de 9,55 km, obiectiv de investiศ›ii aflat รฎn derulare. Consiliul Judeศ›ean Vrancea va primi o finanศ›are รฎn valoare de 21.699.687 lei.
โœ” Modernizarea drumurilor judeศ›ene este o prioritate pentru mine, รฎn calitate de preศ™edinte al Consiliului Judeศ›ean ศ™i sunt convins cฤƒ aceste proiecte, pentru care este asiguratฤƒ finanศ›area, vor รฎmbunฤƒtฤƒศ›i calitatea vieศ›ii oamenilor din aceste localitฤƒศ›i.

Lasa un comentariu

*

BREAKING NEWS

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.