7.769 persoane fizice și juridice din Focșani și-au prelungit contractele de închiriere pentru locurile de parcare

* Marți, 31.10.2023, a fost data limită pentru prelungirea contractelor de închiriere a locurilor de parcare de reședință din Municipiul Focșani pentru anul următor *

După finalizarea perioadei de depunere a cererilor de prelungire privind dreptul de preempțiune la închirierea locurilor de parcare pentru 2024, din totalul de 8262 contracte de închiriere a locurilor de parcare din Municipiul Focșani, pentru un număr de 493 NU s-a depus cererea de prelungire în termenul stabilit prin regulamentul de organizare și funcționare al Serviciului Parcări din cadrul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani.
Din cele 493 contracte de închiriere, sunt identificate următoarele situații:
– contracte de închiriere suspendate, ca urmare a proiectelor de investiții aflate în derulare pe raza orașului
– contracte pentru care nu s-au facut demersuri de prelungire.
În aceste condiții, pentru cele 259 locuri de parcare rămase disponibile pentru că titularii nu s-au prezentat până la data limită, dacă sunt mai multe cereri, se vor organiza licitații, conform regulamentului. În cazul în care nu există mai multe cerereri, acestea vor fi atribuite în mod direct, ținându-se cont de vechimea cererii.
Pentru alte informații, persoanele interesate se pot adresa direct la sediul Serviciului Parcări din Strada Ștefan cel Mare nr. 21 sau la numărul de telefon 0337 401 513.
De asemenea, poate fi consultat și site-ul oficial https://focsani.administrare-parcari.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.