Acțiune de informare privind campania „Europa, casa noastră”

* Pe 8 martie (joi), la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, va avea loc o sesiune de informare privind campania națională „Europa, casa noastră” * Această acțiune de informare a elevilor vrânceni va începe la ora 13:30 *

Este vorba despre un proiect național organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, un proiect adresat elevilor și profesorilor din ciclul primar, gimnazial și liceal. Proiectul conține trei seturi de activități: „Vizite și dezbateri în școli”, „Lider european” și „Ziua Europei”.

Acţiunea din judeţul Vrancea este parte a campaniei de informare şi comunicare “Europa, casa noastră”, aflată la a doua ediţie, campanie lansată de Reprezentanţa Comisiei Europene (RCE) în România în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS). Programul se adresează elevilor şi profesorilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal şi are drept scop derularea unor activităţi cu dimensiune europeană prin care elevii sunt încurajaţi să se informeze despre Uniunea Europeană, istoria, politicile ei, precum şi despre ultimele evoluţii din domeniul afacerilor europene.

Activităţile programului sunt disponibile pe portalul web: www.europacasanoastra.ro ce oferă elevilor şi profesorilor participanţi în program conţinut educaţional, o serie de servicii şi aplicaţii utile.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.