Ajutoarele pentru sinistraţi motiv de scandal între politicieni!!! (UPDATE)

* Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi deputatul PD-L Alin Trăşculescu au împărţit astăzi alimente în zonele sinistrate * Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) cere prefectului Sorin Hornea să nu mai permită politizarea acţiunilor de distribuire a alimentelor şi medicamentelor către vrâncenii care au stat izolaţi în nămeţi * Trăşculescu: “Oprişan vrea să pozeze în salvatorul Vrancei dar uită că a falimentat premeditat Drumuri şi Poduri * Culmea este că politicienii PD-L folosesc cu succes metode brevetate cu ani în urmă de PSD!!!! * PSD şi PNL tocmai anunţaseră că pornesc acţiuni de stângere de ajutoare, culmea la sediile lor !!!* Cel mai calamitat judeţ al ţării a ajuns să fie câmp de bătaie pentru rechinii politici * În timp ce oamenii se zbat să nu moară politicienii îşi arogă merite pentru ieşirea din criză!? * Se pune întrebarea câţi bani dă Guvernul pentru sinistraţi şi cine pune, de fapt, mâna pe aceste sume *

Peste 15 tone de alimente donate de oameni de afaceri si de cetateni  din judetul Suceava  au fost distribuite, incepand de astazi, in localitatile Tataranu si Ciorasti, de catre voluntari coordonati de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur si deputatul Alin Trasculescu. Intre alimentele de prima necesitate distribuite se afla: conserve din carne, apa, paine, ulei, zahar, orez, etc. “Este un gest de solidaritate umana prin care comunitatea de afaceri, dar si oameni          simpli din judetul Suceava vin in ajutorul cetatenilor greu incercati in ultimele zile in    aceste comune ale judetului Vrancea. In urma cu cativa ani, cand         inundatiile au facut     ravagii in Suceava, am primit ajutoare din toata tara, inclusiv din judetul  Vrancea.          Stim ce inseamna o situatie limita si  intelegem pe deplin cat de mult poate sa conteze o    mana de ajutor pentru niste oameni disperati si greu incercati de natura“, a spus      Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava.

In comuna Tataranu, alimentele au fost furnizate in satele Obilesti, Bordeasca Veche, Martinesti, Vijietoarea. Actiunea de distribuire a alimentelor va continua maine in satele Tataranu, Bordeasca Noua si Martinesti.  In comuna Ciorasti, ajutoarele au fost furnizate  in satele Salcia Veche, Mihalceni, Ciorasti, Satu Nou, Salcia Nou si Spatareasa, urmand ca maine sa fie distribuite in satul Codresti. Am ajuns in urma utilajelor de deszapezire la cetateni care au stat izolati zile intregi. Cred ca oamenilor le sunt extrem de utile aceste alimente, pentru ca au fost intrerupte caile de acces iar unitatile comerciale nu s-au putut aproviziona.Voi continua aceste actiuni umanitare in zilele urmatoare, cu atat mai mult cu cat starea vremii se          inrautateste,  a declarat deputatul Alin Trasculescu.

* Oprişan s-a supărat pe Trăşculescu şi Flutur *

În replică preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan (PSD) îi cere prefectului Sorin Hornea să nu mai permită ceea ce el numeşte politizarea acţiunilor de distribuire a alimentelor şi medicamentelor către vrâncenii care au stat izolaţi în nămeţi. “Observ, cu tristeţe, că gesturile nobile ale celor care au sărit în ajutorul năpăstuiţilor din Vrancea devin acum motive de campanie electorală pentru reprezentanţii PDL, cei care se fac responsabili de proasta gestionare a acestei situaţii. Este inadmisibil ca Preşedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trăşculescu, să circule cu maşina Poliţiei Române şi să fie prezent în toate punctele în care armata distribuie ajutoare sinistraţilor din zona de sud a judeţului – Tătăranu şi Ciorăşti. Probabil ca prin astfel de acţiuni, personajul în cauză doreşte să îşi repare imaginea şifonată de huiduielile pe care le-a primit la Caiata. În aceste zile, oamenii politici, fie ei şi de la PDL, trebuie să dea dovadă de responsabilitate. Nu este permis să punem mai presus de viaţa, de sănătatea şi de siguranţa vrâncenilor interesele de partid. De aceea, îi solicit prefectului să înceteze să se mai comporte ca un agent electoral şi să îşi intre, măcar în cel de-al 12-lea ceas, în atribuţiile legale pe care le are în gestionarea situaţiilor de urgenţă. Solicit şi ministrului Administraţiei şi Internelor, domnul Gabriel Berca, să nu mai permită instituţiilor statului, plătite şi din banii vrâncenilor, să fie folosite în interese politice ale PDL”, afirmă Marian Oprişan.

* Trăşculescu: “Oprişan vrea să pozeze în salvatorul Vrancei dar uită că a falimentat premeditat Drumuri şi Poduri *

“Observ ca in dorinta de a poza in “salvatorul judetului Vrancea”, singurul care politizeaza la modul jenant situatia unor oameni care au nevoie de ajutor este insusi Marian Oprisan. Vrancenii nu trebuie sa uite, cu atat mai mult in aceasta perioada, ca Marian Oprisan este principalul vinovat pentru falimentarea premeditata a societatii judetene de drumuri si poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetean. Il intreb public pe numitul presedinte al CJ Vrancea: unde sunt acum utilajele de deszapezire ale acestei societati pe care a desfiintat-o, lasand fara loc de munca sute de oameni?  Urmarile acestui tip de management falimentar pentru judet din partea lui Marian Oprisan se vad cu ochiul liber acum, cand Vrancea se confrunta cu viscol si zapada in cantitati record. Ii sugerez lui Marian Oprisan sa renunte la circul mediatic si sa ma insoteasca in viitoarele actiuni umanitare pe care le voi intreprinde in zilele urmatoare. Va avea satisfactia ajutarii, in mod concret, a unor cetateni aflati in mare nevoie in aceste momente dificile”, a răspuns Alin Trăşculescu.

2 Responses pentru “Ajutoarele pentru sinistraţi motiv de scandal între politicieni!!! (UPDATE)”

  1. omulvaly says:

    Aloooooo, d-le Mandrilă, haideţi că a băgat CONSERVE pentru sinistraţi , şi-s muuuuuulte ! Puteţi lua cu sacul , garantez că nu se vede !

  2. Ramona-Sandrina says:

    Mda, să vă fie ruşine! La toţi! Şi la cei care sunteţi portocalii şi la cei galben albastru şi la cei roşii! Nu vă este jenă domnilor politicieni? Nu mă interesează deloc! Nici măcar nu mă doare în cot de cine e vinovat, de cine nu e vinovat, de cine a falimentat, de cine a gestionat bine…! Pricepeţi? Mi se flutură! Mă interesează să vă tacă fleanca aia odată la toţi, să vă daţi naibii mâinile uitând de culorile politice, să puneţi mâna pe volanul de la jeepuri, pe coada de la lopată şi să fiţi un exemplu, un prim exemplu de buni cetăţeni! Un exemplu de umanitate şi pozitivitate! ASTA AŞTEPT EU! Apoi, lăsaţi-ne pe noi să decidem la alegeri care aţi fost mai bun gestionar, mai bun cetăţean, mai bun model! Însă, am totuşi ceva de adăugat pentru toţi cei cărora Oprişan le stă în gât! Faceţi naibii ceva!!! Aduceţi un om de calitate, cu verticalitate, un om care să conteze în ochii cetăţenilor la alegeri şi schimbaţi-l! Că eu m-am săturat deja să vă tot aud plângându-vă, dar să nu veniţi cu nici un ales care să merite schimbarea!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.