Astăzi este Ziua Internațională a poeziei!

* Cu prilejul Zilei Internaționale a Poeziei, Biblioteca Județeană ”Duiliu ZAMFIRESCU” organizează o seamă de activități *

Prima manifestare este „Medalion literar Oana – Diana RENEA”, la Secția pentru Copii și Tineret – participă 40 de preșcolari de la Grădinița nr. 7 Focșani, coordonați de prof. înv. preșcolar Violeta CRISTIAN, Mirela CROITORU, Iuliana MILEA, Dana NICOLESCU.

Evenimentul zilei a fost însă lansarea volumului „Soldați împinși în avanpost”, autor publicistul Petrică BUTUC- care s-a desfășurat de la ora 11.00 la Secția de Împrumut Adulți.

Eveniment cultural dedicat Zilei Internaționale a Poeziei, la Galeriile de Artă din Focșani, începând cu ora 16.30, care va cuprinde „Medalion literar – profesor Valeriu ANGHEL” și un recital de poezie susținut de elevii Colegiului Național Pedagogic „Spiru HARET” Focșani și ai Liceului de Artă „Gh. TATTARESCU” Focșani. De asemenea, va fi vernisată expoziția de carte veche și curentă, intitulată „Lirica universală. Antologii în colecțiile Bibliotecii Județene Duiliu ZAMFIRESCU Vrancea”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.