Au început lucrările de modernizare la Crîngul Petrești!!!

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea – Marian Oprișan, a semnat ieri ordinul de execuţie a lucrărilor de amenajare a Crângului Petreşti, investiţia fiind de 4,7 milioane de euro. Lucrările vor fi executate de asocierea SC Recon şi Doje SRL Bucureşti, SC Garden Center Grup SRL şi SC Total Strada SRL Bucureşti și vor trebui finalizate cel tîrziu în luna decembrie..

„Astăzi trăim un moment important pentru comunitatea judeţului Vrancea şi a municipiului Focşani! După aproape 119 ani de la momentul în care a fost publicat Decretul Regelui Carol I prin care au fost donate municipalităţii Focşani 41 de hectare de pădure pentru a amenaja în Crângul Petreşti “un parc de recreaţiune şi agrement şi de preumblare a cetăţenilor municipiului Focşani şi evident a celor care la vremea respectivă trăiau în această arie” am semnat, astazi, contractul de execuţie a lucrărilor de modernizare a Ariei Naturale “Crângul Petreşti”.
Din 1886 şi până în prezent, înainte de 1989, Cooperaţia a construit ceea ce dumneavoastră numiţi Complexul Turistic Căprioara şi care astăzi, prin grija Consiliului Judeţean se află în proprietatea publică a judeţului Vrancea.
Aşa cum ştiţi că am făcut cu toate celelalte clădiri reprezentative ale judeţului nostru în ultimii ani, şi complexul Căprioara va intra într-un proces de transformare şi de redare în circuitul public, în beneficiul cetăţenilor municipiului Focşani şi ai judeţului Vrancea, ai instituţiilor de pe raza judeţului Vrancea, tot printr-un proiect european.
Fără teama de a greşi, suntem prima administraţie din 1896 şi până în prezent care duce la îndeplinire un vis al cetăţenilor municipiului Focşani şi ai judeţului Vrancea, acela de a avea un parc de recreaţiune şi agrement la trei kilometri de Focşani în beneficiul cetăţenilor
În ciuda vicisitudinilor vremurilor şi a piedicilor care ne-au fost puse de-a lungul timpului, începând cu guvernul prezidat de Adrian Năstase, continuând cu guvernele PNL şi PDL de sub regimul Băsescu, întâlnind de cele mai multe ori opoziţia masivă în planul judeţului Vrancea a celor de la PNL şi de la PDL, în ciuda plângerilor penale nesusţinute de realitate, în ciuda plângerilor care ne-au fost făcute la diverse instituţii ale statului, vă spun cu toată responsabilitatea că un şef de administraţie publică judeţeană trebuie să nu ţină cont de cârcotaşi, de adversari politici, ci să ţină cont doar de voinţa şi dorinţa dumneavoastră, cetăţenii care m-aţi mandatat să vă fac o viaţă mai bună şi să administrez comunitatea judeţului Vrancea în folosul şi beneficiul dumneavoastră!
Vom moderniza şi vom reda Crângul Petreşti cetăţenilor, aşa cum şi-a dorit Carol I“, a declarat președintele CJ Vrancea – Marian Oprișan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.