Bate vântul schimbării la Spitalul Județean Sf. Pantelimon!

* Medicul Mihai NEDELCU este noul președinte al Consiliului de Administrație * Ministerul Sănătății a decis schimbarea membrilor pe care i-a numit în Consiliului de administrație al Spitalului Județean Sf. Pantelimon * Deși procedura pentru desemnarea managerului Spitalului Județean este în plină desfășurare este posibil ca aceasta să fie oprită *

În noua componență ministerul i-a desemnat pe medicul Mihai NEDELCU – care este și președintele CA, directorul Direcției de Sănătate Publică Vrancea – Iuliana MIRCEA și Eduard Florin GORGAN – consilier superior n cadrul DSP. Consiliul de administrație este completat de consilierul județean Cristian BĂLOSU care reprezintă CJ Vrancea. Managerul spitalului rămâne, cel puțin până la finalizarea concursului, Constantin MÎNDRILĂ.

Schimbările vin ca urmare a controlului efectuat de o echipă a Ministerului Sănătății, în subordinea căruia se află unitatea spitalicească focșăneană. Verificările au pornit de la regretabilul deces al unei tinere de 17 ani. Ministrul Alexandru RAFILA, care a și fost la Focșani în ziua alegerilor pentru conducerea PSD Vrancea, a insistat pe ideea că există un scurt circuit în activitatea spitalului.

„Trebuie să vedem exact ce se întâmplă la Spitalul Județean deoarece au fost incidente. Este o problemă de funcționalitate între managementul instituției și medici. Este clar că ceva nu merge și trebuie să facem ca furnizarea de servicii medicale de calitate să funcționeze“, a declarat, la data respectivă, ministrul Sănătății – dr. Alexandru RAFILA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.