Bloggerii din Vrancea au mers cu cadouri la copiii cu autism!!!

Bloggerii vrânceni care fac parte din Blogosfera Vrancea au mers, duminică, cu cadouri, la copiii diagnosticaţi cu Tulburări din Spectrul Autist internaţi în Centrul Prâslea şi Harap Alb, aflat în incinta Şcolii Elena Doamna. Imediat după încheierea vizitei la Centrul Prâslea şi Harap Alb bloggerii vrânceni au luat parte la un nou blogmeet care a avut loc, ca de fiecare dată, la Irish Pub.

“Pentru copiii noştrii este un lucru foarte bun că primesc vizita dumneavoastră. Ei sunt bucuroşi de oaspeţi deoarece este un prilej pentru ei de a socializa. Aceste două case au fost construite de fundaţia SERA şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea. Noi aici îi ajutăm până la împlinirea vârstei de 18 ani după care merg în centre pentru adulţi”, ne-a declarat Mihaela Chiriţă, directoarea centrului. Pentru copiii din Centrul Prâslea şi Harap Alb a fost un sfârşit de săptămână plin de evenimente, deoarece zilele trecute ei au participat şi la o serbare organizată cu ocazia Zilei Persoanelor cu Dizabilităţi care se serbează în fiecare an în data de 3 Decembrie. “Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să aducem puţină bucurie în viaţa acestor copii şi sper ca eu şi colegii mei să revenim aici şi în alte ocazii”, ne-a spus Adrian Mangu, http://schitze-din-viatza.blogspot.com. Au mers cu cadouri la copiii din acest centru

Stănica BOSTĂNARU – http://www.thisismyendlessdream.wordpress.com

Cristian FLOREAhttp://www.floreacristian.ro

Tudorel BEZEAhttp://www.staupenet.ro

Adrian MANGUhttp://schitze-din-viatza.blogspot.com/

Dan TROFINhttp://patrickdan.blogspot.com/

Costel MUSTAŢĂhttp://www.teknoshop.ro

Valerică CRINTEAhttp://www.omulvaly.wordpress.com/

Mădălin BLIDARUhttp://www.blidaru.net

Gabriel MICUhttp://www.Milcovul.ro

Imediat după încheierea vizitei la Centrul Prâslea şi Harap Alb bloggerii vrânceni au luat parte la un nou blogmeet care a avut loc, ca de fiecare dată, la Irish Pub din imediata vecinătate a supermarket-ului KAUFLAND. Cu această ocazie s-au discutat probleme cum ar fi monetizarea blogurilor, crearea de evenimente, promovarea blogurilor din Vrancea. Momentul de maxim interes a fost expunerea făcută de Tudorel BEZEA evenimentului Social Media Snowcamp 2011 la care a participat.

7 Responses pentru “Bloggerii din Vrancea au mers cu cadouri la copiii cu autism!!!”

 1. Mulţumim din suflet, Gabi, pentru că ne-ai fost alături. Sper să reuşim să organizăm cât mai multe acţiuni de acest gen …

 2. Felicitări încă o dată!

 3. Adrian Mangu says:

  multumim mult pentru sprijinul acordat! sunt mandru ca fac parte dintr-un colectiv atat de frumos si sunt fericit ca impreuna putem urni lucrurile intr-o directie fireasca!

 4. Multumim pentru participare si pentru articol! Sunt sigur ca vor mai fi actiuni de acest gen. Ar fi bine sa-i vizitam pe copii din cand in cand chiar nu le ducem nimic, pentru ca ei se vor bucura oricum.

 5. […] – Bloggerii din Vrancea au mers cu cadouri la copii cu autism!. Etichete: blogosfera vrancea {lang: 'ro'} […]

 6. Tudor says:

  Multam pentru participare

 7. […] Milcovul.ro – Bloggerii din Vrancea au mers cu cadouri la copii cu autism!. […]

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.