Bravo Grim, Amalia, Tudor! Alin te așteptăm acasă!

Blogerii Cristian Florea, Hei Amalia și Tudor – staupenet, au făcut ceea ce trebuia să facă tot Focșaniul, au mers acasă la mama lui Alin Moldoveanu, singurul CAMPION OLIMPIC al României de la Londra și i-au mulțumit pentru că a oferit țării un campion. Un gest atât de simplu și firesc dar care nu a fost făcut de nimeni până acum. Oare de ce? Suntem prea ocupați cu lucruri complicate care ne fac să uităm de oamenii care au avut bunul simț să facă ce știu ei mai bine și care, culmea, ne fac și pe noi să fim mândri că suntem focșăneni, vrânceni, români. Un buchet de flori, un simplu Săru mâna fac ca inima unei mame să tresalte. Cu atât mai mult este valabil în cazul lui Alin Moldoveanu, familia fiind cea care l-a sprijinit să ajungă acolo unde este acum. Mulțumim doamnei Ioana Moldoveanu!

Bravo, Grim, Amalia, Tudor! Baftă la concursul organizat de Chinezu și poate tricourile olimpice oferite de patzaikin.com vor ajunge în Vrancea!
Poate n-ar fi rău ca Alin Moldoveanu să devină membru de onoare al grupului Blogosfera Vrancea și să sperăm că, dacă acest lucru se întâmplă, poate ne vedem cu el la un blog-meet!
Aveți mai jos link-ul articolului scris de Cristian Florea
http://www.floreacristian.ro/multumim-doamnei-ionelia-moldoveanu-pentru-ca-a-oferit-tarii-un-campion/

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.