Canalizare pentru parcarea de lângă Liceul de Arte și Școala nr. 3

* Parcarea în cauză nu a beneficiat niciodată de canalizare, fapt care a generat, de-a lungul timpului, disconfort cetățenilor din zonă datorită bălților și noroiului care se acumulează în sezonul rece sau când plouă *

Primăria municipiului Focșani încearcă să asigure un minim confort pentru locuitorii din zonă iar elevii care vin la Liceul de Artă ”Gh. Tattarescu” sau la Școala Gimnazială ”Oana Diana Renea” să nu fie nevoiți să meargă prin bălți și noroaie. Lucrările au demarat cu vidanjarea apei care s-a adunat în zonă și cu realizarea rețelei de canalizare de către CUP SA. Ulterior, urmează ca zona să fie sistematizată și ulterior să se întindă un nou strat de piatră până la identificarea surselor de finanțare necesare asfaltării parcării.

„Am solicitat astăzi, Direcției de Dezvoltare Servicii Publice și societății CUP Salubritate să intervină de urgență pentru a rezolva problema parcării din spatele blocurilor de pe strada Pictor Grigorescu, din vecinătatea Școlii Gimnaziale ”Oana Diana Renea”. În zonă, Primăria Municipiului Focșani implementează proiectul european ”Reabilitarea și modernizarea spațiilor publice urbane în zona Bahne”, proiect care nu prevede și reabilitarea acestei parcări. Din păcate, parcarea nu a beneficiat niciodată de canalizare, fapt care a generat, de-a lungul timpului, disconfort cetățenilor din zonă“, a afirmat primarul Cristi MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.