Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Focșani și Adjud

* Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 8 noiembrie în județul Vrancea * Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în municipiile Focșani și Adjud *

În Focșani, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla lângă Catedrala Sf. Parascheva, iar în Adjud aceasta va poposi în parcarea din apropierea Bisericii Sf. Nicolae.
„AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European“, se spune în comunicatul de presă al organizației vrâncene a partidului AUR.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.