Candidaţii Forţa Civică la Primăria Panciu, Cristinel Samoilă şi europarlamentare – Jane Boboc, lansaţi de MRU!

Candidatul Forţa Civică la Primăria Panciu este profesorul Cristinel Samoilă. Lansarea cadidaturii sale şi a candidatului la europarlamentare, Jane Boboc, a fost făcută de preşedintele partidului, Mihai Răzvan Ungureanu. “Ar fi fost penibil să venim şi noi cu un candidat pe nume Robu la Panciu. Am propus de multe ori o alianţă pentru Panciu. Va fi un duş rece pentru PDL şi PMP, sperăm să le vină să le vină mintea la cap”, a declarat preşedintele Forţa Civică Vrancea, Sorin Hornea.

„Păncenii trebuie să înţeleagă că ei sunt oraşul, ei sunt cei ce muncesc, cei care plătesc taxe şi impozite şi care trebuie să primească ceva în schimb. Acel ceva este loialitatea primarului către comunitatea care îl trimite în această demnitate, nu către interesele de partid. Panciu nu are nevoie de un primar de stânga sau de dreapta, are nevoie de un om gospodar, echilibrat care să facă ceea ce trebuie făcut, cu activitate transparentă şi care să spună oamenilor adevărul. Campania electorală trebuie să fie urmată de realizarea unor proiecte concrete care să aibă ca efect crearea de locuri de munca si reducerea şomajului. Este nevoie de un primar care să scoată Primăria din faliment, de un om care să ia măsuri concrete pentru ca oraşul să devină interesant pentru investitori, să creeze locuri de muncă”, a declarat Cristinel Samoilă.

„Cei mai mulţi dintre noi sunt oameni care nu au mai făcut politică şi trăim aceiaşi realitate ca oamenii de lângă noi. Politicienii trebuie să servească cetăţenii şi nu cetăţenii să servească politicienii. Din păcate la noi interesele de partid au fost puse înaintea intereselor ţării. Forţa noastră este forţa grupului nostru şi mergem în Parlamentul European cu oameni competenţi care pot face diferenţa pentru România”, a afirmat Jane Boboc.

„Mă bucur că doi oameni care au profesii şi care sunt dedicaţi, în mod corect, profesiei lor, oameni care ar fi avut ce face în orice alt moment al vieţii aleg să iasă din confortul pe care îl oferă casa şi familia şi să-şi pună la bătaie timpul, resursele, prietenii, relaţiile personale în speranţa că România va putea fi mişcată din locul în care se află acum. Din păcate suntem singurul partid care putem ieşi pe stradă fără să ne ia nimeni de gat şi să ne întrebe de ce aţi prăbuşit ţara în ultimii două decenii şi jumătate. Cei care astăzi înseamnă politica în România sunt expiraţi, şi-au încheiat şi mandatul, au pierdut şi încrederea electoratului, nu mai sunt reprezentanţii naţiunii române ”, a declarat preşedintele Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu.

„Suntem, din păcate, după mulţi ani de o administraţie PSD în oraşul Panciu, o administraţie care adus oraşul aproape în faliment, este un oraş cu datorii colosale, eu le ştiu deoarece în momentul când am fost prefect am avut toate aceste informaţii pe masă. De morţi numai de bine dar acolo situaţia este una tristă, este un oraş fără viitor şi vrem ca tinereţea lui Cristi Samoilă să impulsioneze puţin acest oraţ. Aşa cum ştiţi pe noi nu ne interesează, în momentul de faţă, ce fac celelalte forţe de dreapta dar cu părere de rău spun, au declinat invitaţia mea de a face Alianţa pentru Panciu, să punem un candidat unic. Din păcate unii au înţeles altfel să facă politică acolo. Noi avem un candidat care se numeşte Cristinel Samoilă şi ar fi fost penibil să venim tot cu un candidat Robu. Credem că, în momentul de faţă, după acest duş rece care se prefigurează, sper ca să le vină mintea la cap şi colegilor de dreapta pentru a ne putea uni forţele în momentul în care avem de făcut o alegere şi de a duce un război cu PSD-ul. Noi avem un duşman, un adversar politic care se numeşte PSD, asta trebuie să înţelegem şi din păcate, ceea ce se întâmplă la centru se mută şi în teritoriu”, a ţinut să sublinieze şi preşedintele Forţa Civică Vrancea, Sorin Hornea.

3 Responses pentru “Candidaţii Forţa Civică la Primăria Panciu, Cristinel Samoilă şi europarlamentare – Jane Boboc, lansaţi de MRU!”

  1. […] Cristinel Samoila si ar fi fost penibil sa venim tot cu un candidat Robu.Mai multe detalii pe Milcovul candidatul, Cristinel Samoila, europarlamentare, Forta Civica Vrancea, Jane Boboc, lansarea, MRU, […]

  2. URLATRECUTU says:

    DUPA CE A TURNAT LA SECU DE AZI ETETE SI PRIMAR…………SA MA FREC LA OCHI SAU SA SCUIP IN SIN

  3. URLATRECUTU says:

    citez un clasic in viata ce combinatie baaaaaaaaaaa multe gagici o sa am….

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.