CARABĂ candidatul USR pentru șefia Consiliului Județean! MĂLUREANU rămâne șeful organizației!

Consilierul județean Ionel CARABĂ a fost desemnat sâmbătă candidatul USR Vrancea pentru postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea.
Tot sâmbătă membrii organizației USR Vrancea și-au ales și noua conducere pentru urmatorii 4 ani. În urma voturilor exprimate, Liviu MĂLUREANU a fost reconfirmat în poziția de președinte al organizației județene. El va fi asistat de un Birou Județean format din următorii membri: Ionel CARABĂ – prim vicepresedinte, Corina ATANASIU, Petruț LUPU, Marian ISAC, Nicolae PETRIȘOR, Daniel SEVERIN, Valentin BARBU, Radu PETRE.

Ionel CARABĂ este considerat unul dintre cei mai implicați și apreciați consilieri județeni USR printre proiectele sale de succes numărându-se echiparea școlilor din județ cu table inteligente, susținerea elevilor din județ prin proiecte educative (vizite la Muzeul Antipa și Palatul Parlamentului din București),
dotarea Spitalului Județean Vrancea cu echipament modern. De asemenea, Ionel Carabă a transmis petiții către Ministerul Agriculturii pentru a semnala situația dramatică din viticultura românească.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.