Caravana care aduce CULTURA la tine acasă vine la Focșani!!!

* Pe 12 August, la Focșani, demarează a doua ediție a proiectului național, Caravana Culturală de film și carte din România, un eveniment care se va desfășura în 19 orase mici și mijlocii din România și care va aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate *

Startul se va da în Focșani (12 August) și se va continua în Vaslui (13 August), Botoșani(14 August), Dorohoi (15 August) și Fălticeni (16 August). Ca să afli când ajunge Caravana și la tine în oraș, te invităm pe site-ul: www.inspiregroup/caravanaculturala.ro.

Vara asta iti insufletim serile caniculare cu filme, carti, oportunitati de angajare si multe alte surprize! Lasa-te furat de lumea fascinanta a culturii, chiar la tine in oras, cu Caravana Culturala, un proiect marca Inspire Group.
In fiecare seara vei avea ocazia sa vizionezi un film de colectie pe marele ecran si sa castigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson si multi altii.
In cadrul evenimentului companiile participante iti vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine si te invita sa participi la activitatile interactive desfasurate la standurile lor.
Ia-ti prietenii, familia, copiii si bunicii si fii prezent la cel mai mare eveniment din orasul tau!
Daca vrei sa faci cunostinta cu noi inainte de eveniment si sa ne mai pui intrebari, te asteptam pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.