Cimitirul Sudic Focșani extins cu patru mii de locuri de veci!

* Cimitirul Sudic din Municipiul Focșani a fost extins cu patru mii de locuri de veci! * Pe de altă parte, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei va construi în Cimitirul Sudic și o biserică nouă *

În zona nouă a Cimitirului Sudic se realizează o casă mortuară și un pavilion administrativ, s-a turnat asfalt pe aleile principale, au fost montate pavele pe aleile secundare și a fost montat un sistem de supraveghere video, astfel încât focșănenii să beneficieze de condiții civilizate atunci când vin să aprindă o lumânare și să îngrijească mormintele celor dragi.
Lucrările de sistematizare vor continua și anul viitor când Primăria Focșani va investi în sistemul de iluminat public și va extinde lucrările de modernizare în zona veche a Cimitirului Sudic.
„Aceste lucrări de amenajare erau mai mult decât necesare pentru că era depășită capacitatea de înhumare a cimitirelor din Municipiul Focșani și trebuia găsită o soluție pentru a răspunde solicitărilor venite din partea cetățenilor“, spune primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin MISĂILĂ.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.