Claudiu TÂRZIU și membrii AUR au fost astăzi, în număr mare, în Piața Unirii din Focșani

* Senatorul Claudiu TÂRZIU și o mare parte din conducerea AUR au fost astăzi în Piața Unirii din Focșani unde s-a sărbătorit împlinirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române * Nu au existat incidente între membrii diferitelor partide reprezentate în Piața Unirii * În număr mare au fost prezenți și membrii partidului Forța Dreptei, condus în Vrancea de către deputatul Ion ȘTEFAN *

Chiar dacă nu au participat în mod formal la ceremonialul organizat de către autoritățile locale și județene Claudiu TÂRZIU și colegii săi au ajuns la Focșani. La finalul ceremonialului Piața Unirii s-a umplut de steagurile galbene cu sigla AUR, numărul simpatiznților sau membrilor de partid prezenți depășind cu nult numărul simpatizanților celorlate partide. De altfel singurii, în afară de membrii AUR, care au participat în număr mare la ceremonialul din Piața Unirii din Focșani au fost membrrii partidului Forța Dreptei, condus în Vrancea de către deputatul Ion ȘTEFAN.

În ceea ce privește Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), acest partid a organizat astăzi, 24 ianuarie, de ziua Unirii Principalelor Române, Marșul Unirii în Focșani. Potrivit organizatorilor la eveniment au luat parte peste 1.600 de români ajunși la Focșani pentru a celebra 165 de ani de la Mica Unire. Marșul Unirii a fost organizat la câteva ore distanță după ce peste 4.000 de români, alături de George Simion, au participat la marșul similar de la Iași. Pe întreg parcursul marșului, cei prezenți au intonat cântece patriotice și au scandat “Trăiască, Trăiască, Trăiască și-nflorească Moldova, Ardealul și Țara Românească” și “Unitate Națională”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.