Concert de excepție la Summer Blues Festival – Chris Cigolea și învitații show cu nu s-a mai văzut la Focșani!!!

* Summer Blues Festival a reușit să umple sala Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia și piațeta din fața teatrului unde, cei care nu au apucat un bilet, au putut vedea și auzi, LIVE, spectacolul de excepție * Chris Cigolea, James Thompson, Ionuț Ungureanu Moni-k și Razvan Cojanu Quartet precum și Blues Noise au susținut un spectacol de clasă * Hora Unirii de la final, When the Saints Go Marching In, Summer Time și multe alte melodii, toate cântate la trompetă precum și muzica acapella a celor de la Blues Noise au încântat spectatorii * Summer Blues Festival s-a încheiat miercuri seară, cu un spectacol susținut de mici muzicieni din Focșani pe terasa Restaurantului Intim din Focșani chiar de ziua solistului trupei Provincialii, Ionuț Ungureanu *

Clubul Rotary Varana a reușit să ofere vrâncenilor un spectacol de excepție – Summer Blues Festival, al cărui suflet a fost Chris Cigolea muzician focșănean plecat în Canada acum mult timp și care a revenit, pentru acest eveniment, acasă. „Eu nu sunt prea bun la vorbe și am emoții. Dacă îmi dați o trompetă când și nu mă mai opresc. Aceasta a fost prima ediție a Summer Blues Festival o ideea apărută din dorința de a ajuta tinerii muzicieni din Focșani“, a mărturisit Chris Cigolea. Alături de Chris Cigolea a fost prezent și unul dintre profesorii săi, James Thompson, cel mai mare profesor de trompetă din lumea și imaginea firmei Yamaha pentru acest instrument care a oferit momente de virtuozitate unice. Publicul focșănean neobișnuit cu astfel de sunete a reacționat mai mult decât pozitiv, încântarea fiind starea de spirit a celor care au plecat spre case târziu, în noapte, după ce concertul s-a încheiat cu o Hora Unirii cântată altfel, la trompetă, de Chris Cigolea care, pentru o seară, și-a pus sufletul pe tavă pentru cei de acasă.

* Urmează alte evenimente marca Rotary Varana *

Intenția organizatorilor Summer Blues Festival și a lui Chris Cigolea, a fost aceea de a ajuta la achiziționarea unui pian de concert pentru comunitatea locală de muzicieni. „Acesta a fost un prim pas, obiectivul final, achiziționarea pianului, nefiind încă atins. Este nevoie de organizarea și a altor evenimente pentru ca să reușim această achiziție, dar primul pas și cel mai mare a fost făcut. Am crezut în succesul acestui eveniment iar reuşita se datorează întregii echipe“, a declarat Manuela Hornea, președintele în exercițiu al Rotary Varana Focșani.

Summer Blues Festival s-a încheiat miercuri seară, cu un spectacol susținut de mici muzicieni din Focșani pe terasa Restaurantului Intim din Focșani chiar de ziua solistului trupei Provincialii, Ionuț Ungureanu. Au urcat pe scena special pregătită pentru ei, tineri muzicieni pregătiţi de profesorii Mircea Grosu şi Doina Collavini (Collavini Art).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.