Copilaș născut în brațele pompierilor din Adjud!

În dimineața zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 03:30 un apel la numărul unic de urgență 112, a solicitat ajutorul salvatorilor Secției de Pompieri Adjud, în localitatea Ciorani, deoarece o femeie, în vârstă de 24 de ani, în stare de gravidie, acuza dureri.
În cel mai scurt timp la fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD iar paramedicii au preluat imediat femeia. La nici 500 metri de la plecarea ambulanței spre unitatea spitalicească, s-a declanșat nașterea. Fiind la prima intervenție de acest fel, paramedicii au solicitat sprijin de specialitate. Până la sosirea echipajului SAJ, aceștia au asistat nașterea. La ora 04:00 mămica a născut o fetiță de 2400 g. Între timp a ajuns echipajul SAJ care a efectuat procedurile de specialitate în acest caz, și au preluat bebelușul. Tânăra mămică a fost transportată cu ambulanța SMURD la spitalul din Adjud. Aceasta era foarte fericită că nașterea primei fetițe a decurs bine. Părinții mai au trei băieței.
Întâmplarea a fost de bun augur fiindcă cei trei colegi paramedici și-au exprimat dorința de a fi și nașii fetiței iar unul dintre aceștia tocmai ce a aflat că va fi tătic.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.