CUP S.A. anunţă finalizarea lucrărilor şi în Mărășești!!!

CUP FOCŞANI S.A. anunţă finalizarea lucrărilor din cadrul proiectului „REABILITAREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMELOR DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ ÎN JUDEŢUL VRANCEA” şi în localitatea Mărășești.

Lucrările au început la data de 30 martie 2011, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 14.052.249,18 lei fără TVA. Lucrările au fost efectuate de către antreprenorul S.C. VEGA ‘93 S.R.L. Galați în cadrul contractului “Reabilitarea și extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în aglomerarea Mărășești, judeţul Vrancea” LOT 1 și LOT 2, aferent proiectului cu finanțare europeană „REABILITAREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMELOR DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ ÎN JUDEŢUL VRANCEA”. Urmare a investiţiei efectuate s-a realizat o îmbunătăţire considerabilă a calităţii apei potabile distribuite, sistemul de alimentare cu apă al localităţii fiind adus la standarde europene.
Concret, a fost reabilitată rețeaua de alimentare cu apă pe 27 de străzi, totalizând o lungime de 11.418 metri. Infrastructura a fost, de asemenea, extinsă pe 11 străzi, cu 4.308 metri. Rețeaua de canalizare a fost extinsă cu un total de 14.579 metri pe 40 de străzi din Mărășești. Cât privește consumatorii casnici, proiectul a condus la crearea a 1.051 branșamente la rețeaua de apă și alte 1.034 racorduri la rețeaua de canalizare.
S-au construit atât 4.919 metri conducte de refulare cât și 3 stații de pompare a apelor uzate. Populația care va beneficia de aceste investiții, începând cu anul 2013, totalizează 10.000 locuitori.
Finalizarea acestei investiţii reprezintă un pas important în direcţia implementării, de către Compania de Utilităţi Publice Focşani, a proiectului „REABILITAREA ŞI MODERNIZAREA SISTEMELOR DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ ÎN JUDEŢUL VRANCEA” cu o valoare totală de 107.086.652 Euro, cofinanţat prin Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.