CUP Focșani începe digitalizarea

* Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat astăzi în calitate de președinte al 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚𝐪𝐮𝐚 documentele aferente contractului de finanțare pe care Compania de Utilități Publice SA Focșani l-a încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene privind digitalizarea infrastructurii de apă și canalizare *

CUP SA Focșani a obținut o finanțare nerambursabilă în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) pentru implementarea proiectului „𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐦𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞”, în scopul realizării unei arhitecturi software integrate, în vederea creșterii gradului de digitalizare al companiei. Perioada de implementare este de 13 luni. Valoarea totală a proiectului este de 11.780.773 lei, din care finanțarea nerambursabilă din cadrul POIM depășește 9 milioane de lei.

Investițiile care vor fi realizate sunt următoarele:

  • 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢

Rezultatele aplicației ajută echipele de întreținere să ia decizii mai bune, să sporească eficiența, să efectueze întreținerea preventivă și să maximizeze investițiile în activ.

  • 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐈𝐒 (𝐆𝐞𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐢𝐜 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦) care permite culegerea, gestionarea și analiza datelor referitoare la rețelele de apă și canalizare.
  • 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭-𝐜𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 care va cuprinde identificarea listei abonaților afectați la avarii/lucrări planificate conectați la tronsoanele izolate și un modul care va permite notificarea utilizatorilor afectați de întreruperea serviciului sau preluarea solicitărilor acestora și comunicarea stadiului rezolvării solicitării (în cazul avizului, autorizației etc.)

În cadrul proiectului vor fi achiziționate:

  • 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐡𝐚𝐫𝐝𝐰𝐚𝐫𝐞 – servere locale pentru implementarea soluțiilor software propuse
  • 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.