Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie întâi să te schimbi pe tine!

Cam aşa a început acţiunea noastră de ieri. Am hotărât să schimbăm ceva în oraşul nostru şi am început prin a ne schimba pe noi, adică prin a realiza ceva, fără să aşteptăm iniţiativa altora.

Am fost la Centrul de copii autişti „Prâslea şi Harap Alb”, unde ne-am jucat, am cântat, am dansat şi ne-am bucurat alături de cei mai puţin norocoşi decât noi că este Ziua Copilului.

Spuneam altădată că Fulga a promis că trimite nişte produse copiilor. Ei bine, au trimis văcuţe de pluş, mingi şi o grămadă de tipuri de lapte pentru 50 de copii. Mai bine de-atât nici că se putea! Ne-au arătat că le pasă, lucru pentru care le mulţumim.

Cuvintele care să descrie ce-am făcut ieri nu ştiu dacă-şi au rostul, pentru că nu cred că pot transmite în cuvinte ceea ce simţi când dăruieşti unor astfel de copii. Decât să încerc să vă explic ce-a fost în sufletul meu ieri, mai bine faceţi voi o faptă bună şi o să simţiţi pe pielea voastră.
Mulţumim celor de la ADD „Focul Viu” pentru că ne-au împrumutat costumul lui Martinică, mulţumim celor de la Fulga pentru că au sponsorizat acţiunea cum au putut ei mai bine, mulţumim tuturor bloggerilor cu suflet mare care s-au implicat şi, nu în ultimul rând, mulţumim soarelui că a fost pe cer cam cât am stat noi acolo.

1 Response pentru “Dacă vrei să schimbi ceva, trebuie întâi să te schimbi pe tine!”

  1. Costy1982 says:

    Vorba ta ,,multumim soarelui ca a fost pe cer” mai bine de atat nu se putea, mai ales ca la o ora dupa plecare a inceput sa ploua.
    Cu alte cuvinte, blogosfera vranceana a dovedit inca o data cat de unita este si planurile nu se opresc aici.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.