Delegație a Consiliului Județean în schimb de experiență în Portugalia

* O delegație a Consiliului Județean Vrancea, condusă de președintele Cătălin Toma, a avut un schimb de experiență în Portugalia, la Lisabona, în perioada 9-11 mai, în cadrul proiectului „𝑆𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑛𝑎𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑎𝑙 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑟𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑛𝑡̦𝑒𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑙𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡 𝑙𝑎 𝑛𝑖𝑣𝑒𝑙𝑢𝑙 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛 𝑉𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒𝑎”, finanțat din fonduri europene *

Pe parcursul celor trei zile, funcționari de conducere din cadrul CJ Vrancea au avut întâlniri la câteva dintre instituțiile publice din Lisabona, printre care și Institutul Superior de Științe Sociale și Politice din cadrul Universității din Lisabona, unde președintele Cătălin Toma s-a întâlnit cu președintele Institutului, Ricardo Ramos Pinto și cu vicepreședinta Isabel Soares. Delegația condusă de Cătălin Toma a făcut o vizită și la Primăria de sector Penha de França, Municipiul Lisabona, unde a purtat discuții cu doamna primar Sofia Oliveira Dias.
”Portugalia este un exemplu de bună practică pentru implementarea cadrului comun de autoevaluare a modului de funcționare a instituțiilor publice. Pe parcursul acestor zile am avut oportunitatea de a vedea cum funcționează câteva dintre instituțiile reprezentative din Lisabona, am descoperit lucruri pozitive, pe care vrem să le implementăm și la nivelul Consiliului Județean Vrancea, astfel încât să îmbunătățim activitatea din administrația județeană”, a spus președintele Cătălin Toma.
Proiectul „Sistem de management al calității și performanței implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea” este finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.