Din nou Adjud: Elevi s-au luat la bătaie pe holurile liceului!

Bătaia a avut loc între doi elevi de gimnaziu și un elev de clasa a IX-a pe holurile Colegiului Național ”Emil BOTTA” Adjud. Un clip filmat de elevi circulă de miercuri seară pe rețelele sociale iar Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea s-a autosesizat tocmai ca urmare a acestui fapt. Bătaia nu a presupus și intervenția echipelor medicale .

Astăzi, 20 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, într-o unitate de învățământ de pe raza municipiului Adjud. În fapt, la data de 19 aprilie 2023, la un liceu din municipiul Adjud, în timpul unei pauze, a avut loc o altercație între trei elevi, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. În acest moment, polițiștii desfășoară cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun“, a comunicat IPJ Vrancea.

Luna trecută, tot la Adjud, un elev a lovit doi profesori care au ajuns la spital ca urmare a rănilor. Atunci agresorul, după ce a fost urcat în dubă, a făcut un live pe rețelele sociale.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.