DJ 205 E se va redeschide parțial pe tronsonul Vidra – Vizantea

Sectorul de drum Vidra – Vizantea se poate reda circulației, cu avizul Inspectoratului Județean de Poliție și cu respectarea restricțiilor impuse, după ce porțiunile afectate de alunecările de teren vor fi aduse la stratul de binder în următoarele două săptămâni. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA care a verificat la fața locului stadiul lucrărilor pe cei 19,2 kilometri care sunt modernizați.
„Sectorul de drum Vidra – Vizantea se va redeschide circulației, cu avizul Inspectoratului Județean de Poliție, după ce porțiunile afectate de alunecările de teren vor fi aduse la stratul de binder în următoarele două săptămâni”, a declarat președintele CJ Vrancea, Cătălin TOMA.
Lucrările de modernizare a drumului județean 205 E au început în luna octombrie a anului trecut drumul județean Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri făcânduse lucrări de modernizare și consolidare ce includ tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră și construirea a trei poduri.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.