Elevi din Turcia la Colegiul Edmond Nicolau Focșani!

* Acțiunea face parte dintr-un parteneriat bilateral între Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” și o unitate de învățământ din Turcia, care implică un schimb de experiență în cadrul proiectului ”Digitalising my world”, finanțat în cadrul programului Erasmus+ *

Timp de 5 zile, în perioada 7-12 iunie 2023, cei 15 elevi și 2 profesori turci vor vizita, alături de elevii și profesorii focșăneni, mai multe obiective de interes din județul Vrancea, precum: Crângul Petrești, mausoleele eroilor, Universitatea, Muzeul ”Țării Vrancei” din Vidra și Focul Viu de la Andreiașu.
Grupul de elevi din Turcia însoțiți de profesorii lor au făcut o vizită și la Consiliul Județean Vrancea unde au fost întâmpinați de președintele instituției, Cătălin TOMA. ”Vrancea este cel mai frumos județ, aflat în inima României. Este și epicentrul cutremurelor, la fel cum știm că și în Turcia există o zonă predispusă la cutremure. În Vrancea s-a făurit unirea celor trei principate române și tot aici avem patru mausolee în onoarea eroilor din Primul Război Mondial. Vrancea mai este recunoscută pentru vinuri, având cea mai mare suprafață viticolă din România. Vă doresc să aveți o experiență frumoasă în județul nostru!”, le-a spus elevilor președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.