Eugen Tomac şi Ruxandra Dragomir au lansat la Focşani organizaţia Vrancea a Partidul Mişcarea Populară!!!

Preşedintele PMP – Eugen Tomac, fosta mare jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir (preşedinta organizaţiei de femei a PMP) şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu au participat astăzi la lansarea Partidului Mişcarea Populară în Vrancea.
„Ştiu că în Vrancea sunt oameni muncitori, oameni demni, care vor altceva de la clasa politică. În restul ţării judeţul Vrancea este este confundat cu oameni politici de tranziţie gen Oprişan. Despre judeţul dumneavoastră se vorbeşte că s-a furat foarte mult la referendum, şi că aici nu există altă alternativă şi câştigă întotdeauna Oprişan. Eu cred că vrâncenii merită mai mult, cred că Mişcarea Populară poate deveni acea structură politică de care oamenii din acest judeţ au nevoie”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a ţinut să-şi explice prezenţa la Focşani. “Eu sunt aici în calitate de membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. Cred că în perioada următoare lucrurile în România vor merge şi mai prost ca până acum deoarece guvernul USL nu a făcut nimic. Anul 2014 va fi unul catastrofal pentru România din punct de vedere economic iar urmare a acestui fapt guvernul USL va pica la începutul anului 2015. Pentru România este foarte important ca dreapta să se prezinte unită la alegerile prezidenţiale, cu un singur candidat, pentru a putea câştiga”, a declarat Sebastian Lăzăroiu.
Oaspeţii de la Bucureşti au confirmat, dacă mai era nevoie, parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu despre care au afirmat că îl aşteaptă în PMP după finalizarea mandatului. Preşedintele organizaţiei judeţene Costică Porumboiu a ţinut să sublinieze importanţa securizării votului astfel încât scandaluri precum cel al fraudelor de la referendum să nu mai fie posibile.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.