Explozie şi cutremur în Vrancea!!!

Explozia a avut loc în cursul zilei de sâmbătă pe str. Revoluţiei din Focşani. Cutremurul a avut loc tot sâmbătă, la prânz, epicentrul fiind în judeţul nostru.

Sâmbătă dimineaţă o butelie de aragaz a explodat într-o garsonieră de pe str. Revoluţiei din Cartierul Sud al Focşaniului. În urma evenimentului un bărbat a ajuns la spital cu arsuri de gradul I. Explozia s-a produs ca urmare a scăpărilor de gaze, acestea acumulându-se în timpul nopţii şi au provocat accidentul în momentul în care locatarul a deschis lumina.
“Incidentul s-a produs în această dimineaţă în jurul orei 6, la parterul unui bloc de pe Str. Revoluţiei din municipiul Focşani. La faţa locului s-au prezentat o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă. Un bărbat de 37 de ani care se afla în garsonieră la momentul exploziei a fost transportat la spital cu arsuri pe faţă şi pe trunchi. Cauza incendiului pare să fie o acumulare de gaz de la o butelie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă. Explozia a produs avarii în garsonieră, precum şi la apartamentele învecinate. Conform sursei citate, la acest moment au loc verificări pentru a depista dacă a fost afectată structura de rezistenţă a imobilului.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade Richter s-a produs sâmbătă, la prânz, în zona seismică Vrancea, conform datelor publicate de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Cutremurul s-a produs la ora 11:58, la o adâncime de 140 kilometri şi a avut intensitatea, în zona epicentrală I pe scara Mercali.
Oraşele apropiate de zona de producere a cutremurului sunt: Covasna (40 km), Focşani (42 km), Râmnicu Sărat (48 km), Mărăşeşti (50 km), Târgu Secuiesc (51km).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.