Vrâncenii au umplut Crângul Petrești sâmbătă seară!

* O mare de oameni a participat la deschiderea evenimentului „La Crâng de Crăciun“ organizat de Consiliul Județean Vrancea * Corul Parohiei Irești a încântat pe toți cei prezenți iar Moș Crăciun a făcut cadouri dulci celor mici *

„Mulțumim vrâncenilor care au venit într-un număr atât de mare la deschiderea din această seară a evenimentului organizat de Consiliul Județean, dedicat bucuriei sărbătorilor de iarnă. Vă așteptăm în toată luna decembrie, în zilele de weekend și între 24 și 27 decembrie, pentru a petrece un Crăciun de poveste împreună și pentru a participa la atelierele pregătite pentru copii, spectacolele cu personajele din Țara lui Moș Crăciun, plimbări cu trenulețul și recitaluri de colinde”, a spus Cătălin TOMA, președintele Consiliului Județean Vrancea. Politicieni din toate partidele au participat la inaugurare pe zona având o concentrație mare de consilieri județeni, primari și alți demnitari. Vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea Marian OPRIȘAN și Ionel Cel MARE, deputatul Elena STOICA, subprefectul Claudia SERAFIMCIUC, primari, șefi din ISJ, Protecția Consumatorilor și mulți alții.

Crângul a fost luminat feeric iar copiii au luat cu asalt ghertele cu dulciuri de sezon. Una peste alta puțini s-au așteptat la un număr atât de mare de vizitatori și este de așteptat ca și duminică seară să fie la fel, mai ales că pe scenă va urca câtărețul Mihai TRĂISTARIU.

Desi au circulat din 30 în 30 de minute autobuzele Transport Public SA au făcut față cu greu numărului mare de călători care au mers spre Petrești. Cei care au preferat să folosească mașinile personale au simțit pe pielea lor ce înseamnă aglomerația la Crâng, sâmbătă seară fiind aproape imposibil să găsesti loc de parcare în zona Crângului. Din fericire Poliția a fost la datorie iar traficul a fost ținut sub control.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.